Vi äger och driver vår egen fabrik för tillverkning av arbetskläder till vård & omsorg, kök och städ. Det är en modern arbetsmiljö med de senaste maskinerna, vi har både dam och herrtoaletter och ett nybyggt lunchrum till ca 50 personer. Vid  infärgning och tillverkning av våra tyger har vi 0% utsläpp, alla vätskor återanvänds till 100%. Vi jobbar enligt Fair Trade principen med goda lönevillkor och komplett försäkringsskydd för våra anställda och har varit verksamma sedan 1993 inom försäljning av vårdkläder.

Vi har reglerade arbetstider mellan 09.00-17.30, vid övertid och ev. helgarbete så är det 100% övertidsersättning samt fria måltider.

Vi har också en 18 års gräns för arbete på våra företag, och vi är drygt 100 st anställda i Indien. Där vi också har ett stort humanitärt engagemang, vi samarbetar med Mother Teresas organisation. Vi sponsrar hem för utsatta kvinnor och barn samt utvecklingsstörda, både yngre och äldre. Sorgligt nog så finns det inga skyddsnät i Indien för dessa grupper.