Ångerrätten:

Enligt lagen om distanshandel har ni som kund alltid 14 dagars ångerrätt vid köp i denna butik på nätet

Fraktavgiften är för närvarande 79kr, väljer ni att betala mot postförskott så tillkommer en avgift på 99kr inkl. moms, väljer ni faktura på Billmate tillkommer en faktura avgift på 20kr

Orderbekräftelse:

Vi bekräftar att vi mottagit din beställning via e-mail. Får du ingen orderbekräftelse strax efter du sänt iväg din beställning kan det betyda att du kanske skrivit något fel i e-mailadressen. Kontakta oss omg. med rätt e-mailadress så vi får rätt information. Det är viktigt att vi har en korrekt e-mailadress till dig eftersom det är via e-mail vi tar kontakt vid eventuella leveransbrister, delleveranser och andra administrativa frågor.

Fraktleverantör är posten samt Schenker, med posten går alla postförskott, med Schenker går alla övriga leveranser.


Allmänna villkor:

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår webshop. När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra leveransvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är TKdesign.se egendom tills vi erhållit full betalning. Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas.

Priser:

Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Betalningssätt:

Betalning sker via postförskott alternativt Billmate faktura, här tillkommer en fakturavgift på 20kr, eller säker kortbetalning, kostnad 0kr

Leverans utanför Sverige:

För närvarande accepterar vi enbart förskottsbetalning. Instruktioner om hur du betalar erhåller du i din orderbekräftelse.

Leveranssätt / Leveranstid:

Produkter markerade som lagervara skickas inom max 3 - 5 dagar men oftast inom 1 arbetsdag

OBS paketen ligger endast 7 dagar på postutlämningsstället innan de skickas tillbaka,och detta medför extra kostnader för er OBS

Har ni uppgivit mobilnummer så aviseras ni via SMS att er försändelse finns för avhämtning,detta sparar 1-2 leveransdagar.

Ej utlöst försändelse:

Vi debiterar en kostnad på 350 kr för de kostnader som åsamkats oss - postens fraktavgifter (tur & retur) samt administration - om du inte löser ut det beställda paketet.

Byte av produkter:

Du har full bytesrätt inom 14 dagar från och med den dag du har mottagit produkten, förutsatt att du inte använt produkten och att den returneras i oskadat skick och i orginalförpackning.
Vid byte skall inköpsdatum anges.

Retur av produkter:

Vid retur krediteras endast produkter, fraktkostnad och exp.avgift skall alltid betalas (79 kr+20 kr) totalt 99 kr

Förfrågningar kan ställas till e-mail: tkdesign@telia.com Glöm ej att ange till vilken produkt/produkter du vill byta. Kostnaden för frakten står du för.

Leveranstrygghet:

Vi bevakar att du får beställda varor. 

Transportskador:

Om du vid mottagandet upptäcker att en produkt är skadad, så skall du genast meddela oss om detta. Ny produkt kommer att skickas till dig så snart vi erhållit den skadade.

Reklamation:

Om en produkt är felaktig eller felexpedierad, skicka tillbaka den till oss. Returblankett hittar du under byten/reklamation Vi ersätter dig för fraktkostnaden. Om reklamationen avser en använd produkt måste du alltid kontakta vår kundservice enligt nedan.
E-mail: tkdesign@telia.com